دسترسی سریع
لینکهای مفید
تماس با ما
تهران.فلکه دوم صادقیه.برج تجاری-اداری گلدیس.طبقه ۱۱.واحد۱۴
شنبه تا چهارشنبه: 8:00 الی21:00 - پنجشنبه: 8:00 الی15:00
ممکن است این سوال را بپرسید که چرا و چگونه کارت گرافیک را در لپ تاپ نصب کنیم. وقتی کارت گرافیک لپتاپ شما با بازی جدیدی که میخواهید سازگار نیست یا میخواهید یک بازی جدید با فناوری منحصربهفرد بهروز بماند، بنابراین باید کارت گرافیک خود را ارتقا دهید. در این مقاله ما به بررسی راهنمای گام به گام نصب کارت گرافیک لپ تاب لنوو خواهیم پرداخت.
آنچه در این مقاله می خوانیم : |
با این حال، قبل از شروع خواندن راهنمای گام به گام نصب کارت گرافیک لپ تاب لنوو، میخواهیم به شما هشدار دهیم که هر لپتاپ دارای یک GPU قابل ارتقا نیست. اکثر لپتاپها دارای یک تراشه GPU یکپارچه هستند که نمیتوانید آن را جدا کنید، و جدا کردن اجباری آن به مادربرد آسیب میزند.
نکته دیگر، باز کردن پشت لپ تاپ و آسیب رساندن به آن، منجر به باطل شدن گارانتی شما میشود، پس مراقب باشید. بهترین گزینه برای شما، در این مورد، تعویض مادربرد خود با یک GPU یکپارچه بهتر یا تغییر کامل لپ تاپ است.
در مقابل، اگر GPU لپ تاپ شما قابل ارتقا است، بررسی کنید که آیا کارت گرافیکیی که می خواهید بخرید با لپ تاپ شما سازگار است یا خیر. برای این کار به برگه مشخصات لپ تاپ خود مراجعه کنید.
اکثر لپ تاپ ها یک اسلات PCI برای اتصال کارتهای گرافیک دارند، بنابراین بررسی کنید که آیا آن را دارید یا خیر. اگر این کار را انجام دادید، می توانید GPU را تغییر دهید، اما اگر نه، مادربرد را تغییر دهید یا همانطور که در بالا گفته شد یک لپ تاپ جدید تهیه کنید.
علاوه بر این، اگر لپ تاپ شما قدیمی است، مطمئن شوید که GPU جدید مناسب است زیرا این روزها GPU های بزرگتری تولید می شوند. و در نهایت، مطمئن شوید که کارت جدید دارای ویژگی های اتصال مدرن مانند VGA، HDMI، Display Port و غیره است.
البته توصیه ما این است برای جلوگیری از آسیب به لپ تاپ خود اینکار توسط تعمیرکار حرفه ای نصب کارت گرافیک انجام شود. به بخش تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ لنوو مراجعه کنید.
تعمیرات کارت گرافیک لپ تاپ لنوو021-45102 |
ابتدا باید درایورهای موجود را حذف کنید، کارت گرافیک قدیمی را جایگزین کنید و سپس کارت گرافیک جدید را با درایورهای جدید آن نصب کنید.
اکنون که می دانیم آیا می توانید کارت گرافیک خود را تغییر دهید یا نه، بیایید ببینیم که چگونه آن را تغییر دهیم.
با پیمایش به Device Manager شروع کنید و روی گزینه «Display Adapter» دوبار کلیک کنید تا آن را گسترش دهید. روی آداپتور « revealed display » کلیک راست کرده و روی « uninstall device » کلیک کنید. سپس دستورالعملها را دنبال کنید تا آداپتور نمایشگر قدیمی را بردارید و لپتاپ خود را خاموش کنید.
بسیاری از خطاهایی که به دلیل به روز رسانی های گرافیکی رخ می دهد به دلیل ناسازگاری درایورها است. از این رو باید موارد قدیمی را که سیستم عامل شما برای اجرای GPU قدیمی استفاده می کند، حذف نصب کنید.
حالا بالاخره قسمتی که همه منتظرش بودیم، رسیدیم. در این مرحله دقت بسیار زیادی را باید بکنید. زیرا ممکن است هم هزینه کارت گرافیکی جدیدی که خریده اید روی دست شما بماند و هم لپ تاپ شما دچار آسیب جدی شود. پس حتما احتیاط کنید.
ابتدا کارت گرافیک جدید را که ممکن است در یک کیسه ضد الکتریسیته ساکن بسته بندی شده باشد، باز کنید. آن را با احتیاط جدا کنید، بدون اینکه پیوندهای آن با هیچ سطح الکتریکی تماس پیدا نکند. سپس، آن را به آرامی در اسلات PCI express قرار دهید و مقداری فشار وارد کنید تا به طور مناسب در صفحه پشتی تنظیم شود. اگر مادربرد یک گیره داشته باشد، زمانی که کارت گرافیک به درستی قرار گرفت، دوباره به موقعیت خود بازمی گردد.
اگر کارت گرافیک عریض تر از قبلی است، پانل های مجاور را بردارید تا فضای بیشتری ایجاد شود. از پیچ هایی که جدا کرده اید برای محکم کردن کارت گرافیک در مادربرد استفاده کنید. اگر کابل برق وجود دارد، قبل از تعویض درب پشت لپتاپ، آنها را وصل کنید.
باتری را تعویض کنید و لپ تاپ خود را روشن کنید. اکنون در مرحله نهایی هستیم.
اکنون که کارت گرافیک به درستی وصل شده است و رایانه شما روشن است، از شما خواسته می شود رنگ و وضوح صفحه را توسط سیستم عامل خود تنظیم کنید. این کار را انجام دهید و تأیید کنید که صفحه نمایش شما استاندارد است. اگر خاموش است، تنظیمات خود را عیب یابی کنید تا ببینید آیا تمام مراحل را به درستی انجام داده اید یا خیر.
برای نصب درایورها دو روش دارید. آنها را از اینترنت دانلود کنید و با استفاده از نام مدل کارت گرافیک خود آنها را جستجو کنید. پس از دانلود، مراحل نصب را دنبال کنید تا آن را بر روی لپ تاپ خود نصب کنید.
گزینه دوم استفاده از دیسک درایور است. دیسک را در لپ تاپ خود قرار دهید و برای نصب آن بر روی رایانه خود دستورالعمل دستورالعمل را دنبال کنید. پس از اتمام، گرافیک خود را تست کنید تا ببینید درست کار می کنند یا خیر. برای این کار یک بازی انجام دهید و بررسی کنید که آیا تغییری در کیفیت تصویر و گرافیک وجود دارد یا خیر.
اگر اسلات PCI ندارید، می توانید مادربرد لپ تاپ لنوو یا لپ تاپ خود را به طور کامل تغییر دهید. با این حال، راه دیگری برای افزودن کارت گرافیک به رایانه وجود دارد، اما نمی توان از آن برای اهداف بازی استفاده کرد. به طور شگفت انگیزی، می توانید یک کارت گرافیک را به یک پورت USB وصل کنید.
انجام این کار به شما یک خروجی گرافیکی اضافی می دهد تا بتوانید از یک مانیتور خارجی نیز با صفحه نمایش داخلی لپ تاپ خود استفاده کنید. اگر رایانه شما از قبل دارای خروجی VGA، DisplayPort یا HDMI است، افزودن کارت گرافیک USB به این معنی است که می توانید از صفحه سوم استفاده کنید، به این معنی که به دو نمایشگر محدود نمی شوید.
انتخاب یک کارت گرافیک جدید می تواند یک چالش باشد. گزینه های زیادی در بازار موجود است و دانستن اینکه چه چیزی واقعاً به عنوان یک ارتقا برای لپ تاپ شما مناسب است، می تواند یک چالش باشد.
البته هنگام خرید یک کارت گرافیک جدید باید به چند نکته دیگر نیز توجه کرد. مهم است که مطمئن شوید همه این عناصر را در نظر داشته باشید و اطمینان حاصل کنید که نصب کارت گرافیک شما به خوبی انجام می شود.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و اکنون بتوانید کارت گرافیک خود را تغییر دهید و بازی های مورد علاقه خود را انجام دهید! اما اگر هنوز موفق به اینکار نشدید می توانید آن را به قسمت تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ لنوو در شرکت لنوو ایران بسپارید تا در اولین کارت گرافیک را برروی لپ تاپ نصب و جایگذاری کنند.