• 02145102
  • شنبه تا چهارشنبه: 8 تا 21 و پنجشنبه: 8 تا 15

تعمیر سی پی یو لنوو

در صورتی که کامپیوتر لنوو شما نیز دچار مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو شده است دچار مشکلی شده که از آن با عنوان «وقفه سیستمی» یاد می شود. اگرچه بنظر می رسد که وقفه سیستمی یا System Interrupts به عنوان یک فرایند ویندوز در بخش Task Manager باشد، اما در واقع این یک فرایند نیست. در این رابطه، بد نیست بدانید که وقفه ها در واقع شکلی از ارتباط سخت افزار و نرم افزار باCPU  پردازنده هستند. برای مثال هنگامی که بر روی صفحه کلید خود تایپ می کنید، سخت افزار و نرم افزار مربوطه یک وقفه به پردازنده ارسال می کند.

 

وقفه ها می‌توانند سیگنالی مبنی بر یک خطای رخ داده به پردازنده ارسال کنند و این باعث افزایش استفاده از پردازنده و یا قطع آن شود. یک سیستم سالم، وقفه سیستمی آن برای استفاده از پردازنده  ۰٫۱ درصد الی ۲ درصد می باشد که بسته به فرکانس پردازنده، نرم افزار مربوطه را اجرا و آن را به سخت افزار متصل می کند. پیک وقفه سیستمی در رنج طبیعی بین ۳ الی ۷ درصد است که این درصد بستگی به system setup کامپیوتر و لپ تاپ شما دارد. در هر حال در صورتی که کامپیوتر لنوو شما با مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو مواجه شده است بهتر است اقداماتی را جهت رفع این اشکال بر روی دستگاه پیاده سازید.

 

راه حل رفع مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو

برای اِعمال هر یک از راهکارهای ارائه شده در بخش زیر، جهتِ حل مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو، نخستین اقدام، ری‌استارت کردن کامپیوتر است. 

 

بررسی و چک کردن درایور سخت افزارها 

نخستین اقدام جهت رفع مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو بررسی و چک درایور سخت افزارهاست. برای این کار توصیه می شود که از نرم افزار DPC Latency Checker استفاده نمایید. این نرم افزار روش پاسخ با تعویق DPC را که یک فرایند مربوط به وقفه سیستم است، استفاده می کند. (منظور از DPC زمانی است که کنترل وقفه نیاز به تسلیم برای اجرای یک وظیفه با اولویت پایین می شود).

نرم افزار DPC Latency Checker، سیستم کامپیوتر را تجزیه و تحلیل کرده و با بررسی زمان تأخیر درایورهای دستگاه در حالت هسته، برای کاربر این مسئله را روشن می کند که آیا زمان واقعی جریان صوتی و تصویری را می تواند اداره کند یا خیر.

این شیوه، راهکاری سریع برای آشکار کردن ایرادات سیستم است و نیاز به نصب هم ندارد. در صورتی که نمودارهای قرمز مطابق با تصویر در بالاترین اندازه بودند یعنی چیزی خاموش است و یا درست کار نمی کند. بدین ترتیبت شما می توانید مشکل دستگاه را شناسایی کنید.

 اگر کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو به تازگی رخ داده است می توانید به روزرسانی درایور را به نسخه استاندارد برگردانید و یا درایورها را به آخرین ورژن بروزرسانی کنید. یعلاوه می توانید برای پیدا کردن درایورهایی با DPC بالا نرم‌افزار LatencyMon را نصب و اجرا کنید.

این نرم افزار کمک می کند تا زمان های تاخیر برای پیدا کردن فایل هایی با DPC بیشتر بررسی شود. بعد از نصب و اجرایی کردن نرم افزار، بروی دکمه Start/Play button کلیک کنید. سپس این نرم افزار درایورهای شما را براساس بالاترین DPC نمایش می دهد. درایورها با DPC بالا به طور بالقوه باعث به وجود آمدن تعداد زیادی وقفه هستند و این موضوع میتواند باعث ایجاد مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو در Task Manager شود.

 

غیرفعال کردن دستگاه های داخلی

دومین راهکار جهت رفع مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو، غیر فعال کردن دستگاه های داخلی کامپیوتر لنوو است. برای شروع از منوی استارت ویندوز، Device Manager را جستجو کنید و سپس کلیک کرده تا محیط Device Manager برای شما نمایش داده شود.

 

در ادامه از میان موارد نمایش داده شده در لیست،  بر روی درایورهای دستگاه نظیر کارت شبکه کلیک راست کرده و گزینه Disableرا انتخاب کنید. پس از این کار می بایست استفاده پردازنده از وقفه های سیستمی چک شود و یا با استفاده از نرم افزار DPC Latency Checker که در بخش پیش به آن اشاره شد، زمان های تاخیر جستجو شود.

 

پس از این کار و چک کردن، درایور موردنظر را مجدداً فعال کنید. در این مرحله، درایور بعدی بررسی شود تا بتوان از این طریق درایور مشکل دار را شناسایی کرد. درایورهایی که معمولا باعث ایجاد مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو می شوند، درایورهای صدا، مودم، آداپتورهای شبکه و یا هر کارت افزودنی مثل کارت تیونر تلویزیون هستند.

 

(توجه داشته باشید که در این مرحله، هرگز نباید درایورهای اصلی که برای اجرا شدن سیستم ضروری هستند، غیرفعال شوند. برای مثال هرگز پردازنده، درایورهای سیستمی، همچنین درایورهای صفحه نمایش، موس، کیبورد و یا هارد دیسک خود را نیز غیر فعال نکنید).

 

غیرفعال‌سازی دستگاه‌های خارجی

در صورتی که با استفاده از نرم افزار DPC Latency Checker علت مشکل مرتبط با کار کردن صد در صدی سی پی یو مشخص نشد، این احتمال وجود دارد که مشکل از USB ها و یا درایورهای خارجی باشد. برای رفع این علت، توصیه می شود اتصال آنها به سیستم خود را قطع و یا درایور آنها در Device Manager غیرفعال کنید.

 

مطابق با تصویر زیر در Device Manager ورودی های USB را غیر فعال کنید (Universal Serial Bus controllers). توجه داشته باشید که اگر موس شما با USB به کامپیوتر وصل شده است قبل از غیرفعال کردن، ابزاری را جایگزین موس کنید.

 

محروم کردن سخت افزار های خراب

چهارمین راهکار جهت رفع مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو، محروم کردن سخت افزارهای خراب است. بد نیست بدانید همانگونه که درایورهای خراب سبب ایجاد وقفه در سیستم می شوند، این اتفاق ممکن است توسط سخت افزارهای خراب نیز صورت پذیرد.

 

در این صورت بروزرسانی درایورها کمکی به رفع مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو نخواهد کرد. برای رفع این مشکل در چنین شرایطی توصیه می شود سخت افزارهای کامپیوتر لنوو چک گردد. به یاد داشته باشید به وجود آمدن وقفه سیستمی ممکن است ناشی از یک منبع تغذیه معیوب و یا باطری معیوب لپ تاپ و یا کامپیوتر شما باشد. پس سعی کنید منبع تغذیه و یا باطری دیگری را جاگزین و تست کنید.

 

غیر فعال کردن صدا

در صورتی که ویندوز نصب شده بر روی کامپیوتر لنوو شما ویندوز ۷ باشد و مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو در دستگاه ایجاد شده، این احتمال وجود دارد که مشکل از بخش صدا باشد. برای رفع این اشکال مراحل آتی را اِعمال نمایید.

بر روی آیکون بلندگو کلیک راست کنید. سپس بر روی گزینه Playback devices دوبار کلیک کرده تا صفحه تنظیمات باز شود. در پنجره گشوده شده بر روی دستگاه پیش فرض صدا که با یک تیک سبز مشخص شده است، دوبار کلیک کنید تا پنجره دیگری گشوده شود.

در پنجره باز شده، وارد تب  Enhancements شوید و سپس تیک گزینه Disable all sound را بزنید و سپس با کلیک بروی OK تنطیمات را ذخیره کنید. در اینصورت اگر مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو مرتبط با بخش صدا باشد، رفع می گردد.

 

 

بروزرسانی BIOS

BIOS بخش دیگری است که احتمال می رود مشکل کار کردن صد در صدی سی پی یو لنوو مرتبط با آن باشد. بایوس اولین بخشی است که در هنگام راه اندازی کامپیوتر روشن شده و به بالا آمدن سیستم عامل کمک می کند.

برای رفع علل احتمالی موجود در بایوس ابتدا نسخه BIOS کامپیوتر خود را چک کنید و سپس وب سایت شرکت سازنده را بررسی کرده و BIOS خود را طبق ورژن جدید بروزرسانی کنید. برای پیدا کردن نسخه BIOS خود، کلمه cmd را در منوی استارت تایپ کرده و سپس گزینه cmd.exe اجرا نمایید.

روش دیگر برای این کار آن است که بروی کیبورد خود Windows + R را با هم فشار دهید و کلمه cmd را در پنجره باز شده تایپ کرده و Enter بزنید. حال در پنجره مشکی باز شده دستور های زیر را به صورت مجزا تایپ کنید تا نسخه bios سیستم خود را بشناسید. به خاطر داشته باشید که این دستورها حتما باید به صورت دستی تایپ گردد.

systeminfo | findstr /I /c:bios

wmic bios get manufacturer, smbiosbiosversion

نکته: به شکل حروف درج شده در بخش فوق دقت نمایید و I بزرگ را با L اشتباه نگیرید. اکیداً توصیه می شود که برای بروزرسانی Bios سیستم دقت بسیاری نمایید و قبل از بروزرسانی از سیستم خود بکاپ کامل تهیه کنید.

 

 

تعمیر تجهیزات کامپیوتر لنوو

تعمیر تجهیزات کامپیوتر لنوو یکی دیگر از تخصصی ترین خدمات ارائه شده در نمایندگی لنوو است که به دست زبده ترین مهندسان حوزه سخت افزار انجام می پذیرد. کارشناسان ما در این مرکز با طی فرآیند عیب یابی صحیح، علت اشکال پیش آمده را شناسایی کرده و نسبت به تعمیر تجهیزات لنوو اقدام می نمایند.  عیب یابی، برخورد منطقی و استفاده از متدهای علمی جهت رفع اشکالات پیش آمده می تواند علاوه بر کاهش هزینه، صرفه جوئی در زمان را نیز در پی داشته باشد.

 

مرکز تعمیر تجهیزات کامپیوتر لنوو به منظور پایش و حفظ بهینه اموال سخت‌افزاری، تجهیزات رایانه‌ای و ماشین‌های اداری، کادری متخصص و کارآمد از برترین تعمیرکاران این حوزه به ویژه حوزه تعمیر تجهیزات کامپیوتر را به همکاری فراخوانده تا تمامی عملیات مورد نیاز جهت انجام تعمیرات و بازبینی دوره‌ای تجهیزات رایانه‌ای و اداری را امکان‌پذیر سازد.

 

نمایندگی لنوو

نمایندگی لنوو در راستای ارائه برترین خدمات فروش و تعمیرات لنوو، کادری مجرب از میان زبده‌ترین مهندسان این حوزه را به کار گرفته و در تلاش است تا بالاترین سطح کیفی خدمات را به شما هموطنان گرامی ارائه نماید. نمایندگی لنوو یکی از مراکز رسمی موجود در کشور می‌باشد که بر اساس استانداردهای روز دنیا در دو حوزه‌ی مرتبط با تولیدات کمپانی لنوو فعالیت دارد؛ حوزه‌یِ نخستِ این فعالیت، فروش و عرضه‌ی محصولات لنوو  و دیگری ارائه‌ی سرویس‌ها و خدمات پس از فروش محصولات این شرکت می‌باشد.

 

لنوو در ایران نامی است که در قیاس با دیگر برندهای موجود در بازار، افراد کمتری با آن آشنایی دارند؛ به‌عبارتی دیگر این نام در ایران همانند برندهای سامسونگ، سونی، ایسر و… شناخته شده نیست و حتی گاهی برخی به اشتباه آن را جزو برندهای دست‌پایین به شمار می‌آورند. اگر شما نیز چنین تصوراتی در مورد برند لنوو دارید بهتر است تمامی آن‌ها را کنار بگذارید؛ بد نیست بدانید که برند لنوو در شمار چهار شرکت برتر تولید کننده لپ‌ تاپ است و لپ ‌تاپ ‌های این شرکت به دارا بودن ظاهر و ابعادی عالی، کانفینگ فوق‌العاده و البته قیمت مناسب شناخته شده‌اند.

 

از جمله خدمات تخصصی نمایندگی لنوو می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

 

سی پی یو می تواند دستورالعمل ها ، داده ها و نتایج را ذخیره کند. این واحد در صورت لزوم اطلاعات سایر واحدهای رایانه را فراهم می کند. همچنین به عنوان واحد ذخیره داخلی یا حافظه اصلی یا حافظه دسترسی تصادفی یعنی همان رم شناخته می شود.
اندازه آن بر سرعت، قدرت و قابلیت تأثیر می گذارد. حافظه اصلی و حافظه ثانویه دو نوع حافظه در رایانه هستند. توابع واحد حافظه عبارتند از: این همه داده ها و دستورالعمل های مورد نیاز برای پردازش را ذخیره می کند._نتایج متوسط پردازش را ذخیره می کند._قبل از انتشار این نتایج در دستگاه خروجی، نتایج نهایی پردازش را ذخیره می کند._تمام ورودی ها و خروجی ها از طریق حافظه اصلی منتقل می شوند.


سی پی یو لنوو

سی پی یو چیست؟

سی پی یو یا همان واحد پردازش مرکزی بخشی از یک سیستم رایانه ای است که معمولاً "مغز" رایانه نامیده می شود. پردازنده همچنین به عنوان ریز پردازنده نیز شناخته می شود. سی پی یو وظیفه اجرای توالی دستورالعمل های ذخیره شده ای به نام برنامه را دارد. این ورودی ها را از یک دستگاه می گیرد، ورودی را به نوعی پردازش می کند و نتایج را به یک دستگاه خروجی منتقل می کند.

پردازنده ها فقط در رایانه های رومیزی یا لپ تاپ یافت نمی شوند، اکنون بسیاری از دستگاه های الکترونیکی برای عملکرد بهتر از سی پی یو استفاده می کنند. تلفن های همراه، دستگاه های پخش دی وی دی و ماشین لباسشویی نمونه هایی از تجهیزاتی هستند که دارای سی پی یو هستند. تشبیه خوبی برای پردازنده مرکزی و موردی که احتمالاً زیاد شنیده اید مغز است. مغز نه تنها قطب اعصاب در بدن شما است بلکه همه تصمیمات بدن شما را انجام می دهد.

نخاع همچنین قطب اعصاب است و بسیاری از قسمتهای دیگر بدن نیز همین کار را دارند. همه اینها مراکز پردازش هستند. با این حال، از آنجا که مغز مرکز پردازش مرکزی بدن شما است، بیشترین ارگان ها و فرآیندها را هدایت می کند. مغز شما پردازنده در بدن شما است. CPU مغز موجود در رایانه است.

 

سی پی یو:  این واحد عملیات همه قسمتهای رایانه را کنترل می کند اما عملیات واقعی پردازش داده را انجام نمی دهد.توابع این واحد عبارتند از: این واحد وظیفه کنترل انتقال داده ها و دستورالعمل ها در میان سایر واحدهای رایانه را بر عهده دارد._تمام واحدهای رایانه را مدیریت و هماهنگ می کند._این دستورالعمل ها را از حافظه به دست می آورد، آنها را تفسیر می کند و عملکرد رایانه را هدایت می کند.

برای انتقال داده ها یا نتایج حاصل از ذخیره سازی با دستگاه های ورودی یا خروجی ارتباط برقرار می کند._داده ها را پردازش یا ذخیره نمی کند. در سطح سخت افزاری، سی پی یو لنوو یک مدار مجتمع است که به آن تراشه نیز می‌گویند. یک مدار مجتمع میلیون‌ها یا میلیارد‌ها قطعه کوچک الکتریکی را ادغام می‌کند، آن‌ها را در مدار‌ها مرتب می‌کند و همه آن‌ها را در یک جعبه جمع و جور قرار می‌دهد.

بعضی از این لایه‌ها دستگاه‌های فیزیکی هستند، مانند تراشه و ترانزیستور‌ها، و برخی دیگر از این لایه‌ها قابل دید نیستند، مانند مدار‌های منطقی و دروازه‌ها. این مسیله بسیار چشمگیر است که ما می‌توانیم وسایل به ظاهر ساده مانند دروازه‌های منطقی را برای ایجاد سی پی یو‌هایی تولید کنیم که دستگاه‌های پیچیده‌ای مانند تلفن‌ها، رایانه‌ها و حتی اتومبیل‌های خودران تأمین می‌کنند.

 


فن سی پی یو لنوو

سی پی یو لنوو، سی پی یو‌ها تقریبا در همه دستگاه‌هایی که شما در اختیار دارید ساکن هستند، خواه ساعت هوشمند، رایانه یا ترموستات باشد. اما ما امروز می‌خواهیم سی پی یو لنوو صحبت کنیم. آن‌ها مسئول پردازش و اجرای دستورالعمل‌ها هستند و به عنوان مغز دستگاه‌های شما عمل می‌کنند. در اینجا نحوه تعامل سی پی یو‌ها با سایر قسمت‌های دستگاه‌های شما و آنچه آن‌ها را تا حد زیادی در فرآیند محاسبه دقیق می‌کند، توضیح دهیم.

سی پی یو مرکزی جز اصلی است که دستگاه محاسباتی را تعریف می‌کند و گرچه از اهمیت حیاتی برخوردار است، سی پی یو تنها می‌تواند در کنار سخت افزار‌های دیگر کار کند. تراشه سیلیکون در یک سوکت مخصوص قرار دارد که روی صفحه اصلی مدار یا مادربرد داخل دستگاه قرار دارد. این حافظه جدا از حافظه اصلی است، جایی که اطلاعات به طور موقت در آن ذخیره می‌شود. آن‌ها به طور موثر دروازه‌های کوچکی هستند که روشن یا خاموش می‌شوند، در نتیجه آن‌هایی که اطلاعات را منتقل می‌کنند به همه کار‌هایی که با دستگاه انجام می‌دهید، اعم از تماشای فیلم یا نوشتن ایمیل دسترسی دارند.

یکی از رایج ترین پیشرفت‌های فناوری سی پی یو لنوو، کوچکتر و کوچکتر شدن آن ترانزیستور‌ها است. این منجر به بهبود سرعت پردازنده در طول دهه‌ها می‌شود که اغلب تحت عنوان قانون مور شناخته می‌شود. این فرایند به سه مرحله اصلی تقسیم می‌شود: واکشی، رمزگشایی و اجرا. یک سی پی یو دستور را از RAM دریافت می‌کند، آنچه را که دستورالعمل ارایه می‌دهد واقعاً رمزگشایی می‌کند و سپس دستورالعمل را با استفاده از قسمت‌های مربوط به سی پی یو اجرا می‌کند.



سی پی یو دستگاه لنوو

تعمیرات سی پی یو لنوو این روز‌ها سی پی یو مرکزی لنوو تنها پردازنده رایانه شما نیست. بار پردازش در چند دستگاه پخش می‌شود. با این حال، این هنوز یک عامل کلیدی در تعیین سرعت کار کامپیوتر شما است. هرچه سی پی یو شما بهتر باشد، باید کمتر منتظر بمانید تا کار انجام شود. آنچه ما به عنوان سی پی یو واحد از آن یاد می‌کنیم در واقع یک خوشه سی پی یو است که با هم کار می‌کنند. به هر یک از این پردازنده‌ها هسته گفته می‌شود.

تا زمانی که لپ تاپ لنوو شما هنوز قدیمی نشده است سی پی یو لنوو به خوبی کار می‌کند، حتی سی پی یو‌های پایین تر این روز‌ها دو هسته‌ای خواهند بود. چهار هسته‌ای عملکرد به مراتب بالاتری را ارائه می‌دهد اما استفاده از دو هسته ای‌ها امری غیر ممکن نیست. سی پی یو‌ها بخش‌های فوق‌العاده فعال رایانه شما هستند. وقتی شما در کار‌های روزمره محاسبات خود فعالیت می‌کنید، آن‌ها میلیون‌ها محاسبه در پشت صحنه انجام می‌دهند. در نتیجه، آن‌ها گرم می‌شوند.

هرچه پردازنده شما قدرتمندتر باشد، داغتر عمل می‌کند. در نتیجه، لپ تاپ‌های لنوو که از یک سی پی یو مرکزی قدرتمند ساخته شده‌اند تمایل دارند که فناوری بسیار بیشتری برای کنترل گرما در آن‌ها تعبیه شده باشد. اگر این فن آوری‌ها از کار بیفتند، سی پی یو لنوو در برابر آسیب‌های گرما آسیب پذیرتر خواهد شد. یک خانه در طول شبانه روز با گرم و سرد شدن دمای آن تغییر می‌کند. با گذشت زمان این می‌تواند باعث ایجاد ترک و آسیب ساختاری شود.

 

سی پی یو لنوو شما دقیقاً تحت فشار‌های یکسانی قرار دارد. با گرم و خنک شدن سی پی یو مرکزی، به تدریج می‌تواند از پایه‌های مادربرد جدا نشود. همچنین می‌تواند به ترکیب خنک کننده اطراف آن آسیب برساند. به همین دلیل، CPU‌ها اغلب به تعمیر و نگهداری فیزیکی و مراقبت‌های خاص نیاز دارند. اگر از اینکه لپ تاپ لنوو شما کند کار می‌کند یا اینکه برای اجرای نرم افزار شما تلاش می‌کند ناامید شده‌اید، می‌توانید با نصب سی پی یو لنوو مرکزی قدرتمندتر در رایانه تا حدی رایانه‌ی خود را تعمیر کنید. همچنین باید مطمئن شوید که رایانه شما برای کنترل گرمای زیاد مجهز است.

سی پی یو لنوو در بسیاری از وظایف از گرافیک گرفته تا نرم افزار بهره وری‌های متنوعی را ایجاد کرده است. اگر سی پی یو شما شل شده است، می‌توانید آن را دوباره در جای خود سفت کنید. شما باید مطمین شوید که آسیب ندیده است و در صورت لزوم ترکیب خنک کننده اضافی را برای جلوگیری از مشکلات آینده اضافه کنید

اگر سی پی یو شما به صورت جدی آسیب دیده باشد، می‌توانید یک CPU سریع جدید را به رایانه لنوو خود نصب کنید. همچنین مطمئن شوید که رایانه شما برای رسیدگی به مشکلات ناشی از گرما مجهز است. سی پی یو یک قطعه سخت افزاری شکننده است. اگر سی پی یو رایانه شما خراب باشد، ممکن است از مسدود شدن و خرابی تا ناتوانی کامل در راه اندازی، همه چیز را تجربه کنید.


بهترین سی پی یو

 مشکلات معمول که برای سی پی یو لنوو | Lenovo پیش می‌آید از جمله متداول ترین مشکلاتی که ممکن است با آن روبرو شوید، مشکلات مربوط به سی پی یو است. برای تعمیر رایانه، باید این مشکل را عیب یابی کنید و تعیین کنید آیا این رفع اشکال را می‌توانید خودتان انجام دهید. برای مشکلات پیچیده تر، به دنبال کمک یک متخصص باشید. در بیشتر موارد، لحظه‌ای که سی پی یو مرکزی با مشکل روبرو می‌شود، لپ تاپ لنوو شما به راحتی غیرفعال می‌شود.

 

بدون تعمیر سی پی یو لنوو، رایانه معمولاً قادر به راه اندازی نیست. با این وجود، اگر مشکل ایجاد گرمای تدریجی باشد یا سی پی یو مرکزی شما فقط تماس متناوب با مادربرد داشته باشد، تشخیص می‌تواند کمی مشکل ساز شود. در این موارد به احتمال زیاد هر یک از موارد زیر را مشاهده خواهید کرد: رایانه روشن می‌شود، اما نمی‌تواند بازدهی اولیه را داشته باشد. هنگامی که رایانه در حال روشن شدن است، صدای بوق می‌شنوید.

 

رایانه شما قبل از خراب شدن کاملاً داغ می‌شود یا مرتباً گیر می‌کند. ایانه شما مرتبا با صفحه آبی رنگ خطا‌های احتمالی را نمایش می‌دهد. هنگامی که این موارد اتفاق می‌افتد، توصیه ما این است که برای تشخیص مشکل رایانه‌ی خود، به یک فرد متخصص مراجعه کنید. هرگونه ناهنجاری در اجزای یکپارچه رایانه می‌تواند برای عملکرد آن مضر باشد، اما برخی از مشکلات کلی رایانه را می‌توان بدون متخصص IT حرفه‌ای برطرف کرد.

 

 

  • 02145102
  • شنبه تا چهارشنبه: 8 تا 21 و پنجشنبه: 8 تا 15